Att bokblogga eller att inte bokblogga, det är frågan

Nytt år, nytt blogginlägg. Den här bloggen har fått stå i det närmaste oberörd en längre tid nu – för närvarande är den främst ett väldigt kostnadsineffektivt sätt att spara mina läslistor på. Nytt år, dags för nya företaganden. Jag saknar att blogga och jag saknar framförallt att skriva om litteratur, speciellt nu när jag inte pluggar. Samtidigt är ju det jag tycker allra bäst om när det gäller litteratur att läsa den och att skriva om den skär in i tiden jag annars skulle lägga på läsning. Och i dagens prestationsinriktade klimat känns nästan som att läsa roman efter roman utan plan att göra något annat än att avnjuta den nästan outsägligt lyxigt. Men också lite tråkigt.

Det här är inget nyårslöfte om att definitivt börja blogga igen, eller att producera si eller så många texter i veckan. Snarare är det kanske ett försök att kickstarta mig själv; en förhoppning om att om jag bara börjar skriva så kommer jag fortsätta. Vi får se hur det blir.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *